Gość Squa Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Koledzy sprężajmy sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 ECO400, bogdan.skoczylas@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Sorki za zamieszanie, kolega ma mi przywieźć na dniach taki kalendarz z GB. Jeżeli jest ktoś, kto by chciał się za mnie wskoczyć na listę to proszę o taką informacje. Czekam na info do końca dnia, jeżeli nikt się nie znajdzie, nie będę psuł wam paczki i zamawiam , tutaj. Dlatego proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 koszkin, to mogę skoczyć za Ciebie, jeśli nikogo nie ma na liście rezerwowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no ok więc spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Rafal B., jesteś na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 jeszcze tylko fisher8 i Marcin K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mam nadzieję ze moje już dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jeszcze nie. Jutro powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wszyscy wpłacili oprócz fisher8. Dzisiaj złoże zamówienie i jeśli ktoś chce to jeden kalendarz jest wolny. edit: zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak tam przesyłka? Bo coś ucichło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Z zagramanicy długo idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dzisiaj dostałem kalendarze. Jeśli się wyrobię czasowo to jutro zapakuję i powysyłam na adresy z których przyszły wpłaty. Jeśli nie zdążę to wyślę w poniedziałek rano bo u mnie w sobotę poczta nie działa. Jeśli ktoś ma inny adres do wysyłki niż ten z przelew to proszę mnie o tym zawiadomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wysłane listem poleconym. Jeśli dojdzie to proszę mnie o tym poinformować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czy już do kogoś doszedł kalendarz? ps: wiem ze post pod postem ale jak już wszystko będzie ok to można je pousuwać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja nadal czekam. Liczę że jutro będzie. Przez weekend nie bardzo poczta współpracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no mi w piątek z allegro wysłali przesyłki i dzisiaj już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 do mnie doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja tez juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ktoś jeszcze otrzymał kalendarz? przypominam że wysyłałem na adresy podane przy przelewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.