robraf Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 znacie moze jakies sklepy modelarskie gdzie za zamowiony towar mozna zaplacic sms-em? mam od taty na jego komorce do wykorzystania 70zl na szybko ... a więc czy wogole cos takiego ma racje bytu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zobacz czy z Paypalem nie da się coś pokombinować. Zasilenie konta czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dotpay - ale nie opłacalne po to twoje 70zł to było by jakies 30zł normalnie wiec lipa:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 a więc poszlo parę smsow o treści Pomoc na nr 7531 Fundacja polsat.. a tej kasy i tak bym nie przegadal .. zostalo jeszcze troche wiec jak ktos chce pogadac o modelach czy czyms to numery na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A może na konkursy w radiu zet sobie zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie słucham radia zet a ten telefon mam dostepny dopiero po 15:30 .. nie wiem czy są te konkursy tak późno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.