juras_p@op.pl Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. Czy do modelu w skali ESA da się wstawić aparaturę o cessny 480 od pelikana? Mam wolną aparaturę i chciałbym spróbować sił w akrobacji, a zdaje się, że te modele są świetne do tego. A do tego są ładne i tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Czy do modelu w skali ESA da się wstawić aparaturę o cessny 480 od pelikana? Nie widzę przeszkód, jeśli tylko latasz w miejscu, gdzie jesteś pewny, że nie ma zakłóceń to jak najbardziej. Drążki są trochę mało precyzyjne, ale idzie się przyzwyczaić. chciałbym spróbować sił w akrobacji, a zdaje się, że te modele są świetne do tego. A do tego są ładne i tanie. Nadają się na pewno, ale czy świetnie...nie jestem pewien. Jak się zdecydujesz to koniecznie zrób ster kierunku. ESA w zdecydowanej większości nie mają, ale jeśli chcesz na prawdę pokręcić to jest niezbędny. Czy ładne? Zależy jak kto wykończy a tanie są rzeczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Myślę, że z wykonaniem steru kierunku nie powinno być większego problemu. Widziałem na kilku waszych fotkach i filmikach, że zawody kombatów, to świetna zabawa, ale nawet nie wiem, czy w mojej okolicy jest ktoś, kto by się tym "bawił" No właśnie, gdzie na forum znaleść ludzi ze swoich stron okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 do akrobacji esa-podobne lepsze są modele z cyber-fly np Zlin (zobacz w malowaniu grupy Żelazny) czy też SU 26 >>>>>>>>>>> ZLIN <<<<<<<<<<< Kombaty ESA mają inne profile choć i na nich można jak pisze Qba polatać ze sterem kierunku.Jak się nauczysz to i WWI zrobisz lot na noży czy zawis co było widać w Łasku na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Czy jest na forum jakiś słownik akrobacji? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4176 o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 he, he. Właśnie coś takiego. Dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.