Adam_K Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Robert,czekam i czekam :-(6 wyslalem do Ciebie kilka maili z zapytaniem o zbiornik do jeta . Napisz tu bedzie dla potomnych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Robert,czekam i czekam :-(6 wyslalem do Ciebie kilka maili z zapytaniem o zbiornik do jeta . Napisz tu bedzie dla potomnych ;-) Witaj Robert ma problem z internetem,zadaj pytanie coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli chodzi o zbiornik do jeta zwłaszcza tego pierwszego , odradzam używanie butelek tupu PET. I choć sam je dość często stosuje (chyba z lenistwa ) jestem świadomy ryzyka, zwłaszcza kiedy zbiornik jest pełny czyli 2 lub więcej litrów nafty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Adam, uzyskana prędkość przy ok 75% mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Robert - ładnie ładnie, ale 600zł i 10 pkt karnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Rafał ,kiedy sezon rozpoczynamy w Niebrzegowie? Dla wszystkich zainteresowanych ,od jakiegoś czasu jest dostępna nowa wersja modelu Super Falkon 120 wzmacniana wunglem http://www.modellbau-pollack.de/index.php?page=super-falcon-120-v2-arf-cfk Zainteresowanych zakupem takiego modelu (w rozsądnej cenie) zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sterowanie wektora w Hotim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sterowanie wektora w Hotim A druga strona ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Prymitywny ale działa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Robert,czy Super Falkon już u Ciebie? Jakie wrażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj Adamie ja mam falcona od Roberta jest super wzmocnienia węglowe, dźwigary też oto fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Marcin, czy instrukcja do Ciebie dotarła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio2000 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tak Robercie dotarła dziękuje bardzo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mam takiego tylko w bieli. Jakie podwozia w nim montujecie? Może jest coś w rozsądnej cenie a nie udało mi się takowego namierzyć? Rozpocząłem składanie i muszę dobrać jakieś podwozie. Będę wdzięczny za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Cześć, Np taka mechanika Landera (solidna) + golenie Jet1A http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__45881__Turnigy_Full_Metal_Servoless_90_Degree_Retracts_w_Steerable_Nose_Assembly_6mm_pin_EU_Warehouse_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 W temacie fajnych (i tańszych) treningówek - kolega wykonał model MiG-a 15 z zestawu Top Gun. Jest to model styropianowy pokryty tkaniną 25 g na PU. Rozp. 1600 dł. 1550 mm Turbina MW 44 Gold Ciężar do lotu >5kg Kłopoty z przednim podwoziem zaowocowały pomysłem lądowania na brzuchu. Wydaje mi się, że nie wpływa to dobrze na silnik Komora silnika i tylna część wnętrza kadłuba zabezpieczona ceramiczną izolacją (grubość 5mm, bardzo lekka) Model jest przewidywalny i lata stosunkowo wolno Więcej pewnie na http://www.rcgostyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=192:mig-15-edf&catid=42:opisy-modeli&Itemid=41 - tam jeszcze z EDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tym modelikiem z tą wagą spokojnie można lądować po wyłączeniu turbiny i "siąść" bardzo delikatnie na kadłubie. P.S Pawełku, dzięki za serwa, są oczywiście OK przelew poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 W temacie fajnych (i tańszych) treningówek - kolega wykonał model MiG-a 15 z zestawu Top Gun. Komora silnika i tylna część wnętrza kadłuba zabezpieczona ceramiczną izolacją (grubość 5mm, bardzo lekka) Czy przypadkiem nie jest to AEROGEL? Jeśli tak, to czy mógłbyś dowiedzieć się od Kolegi gdzie to kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 http://www.wrenturbines.co.uk/spares-accessories/general-spares/insulation-material grubość 1.5 mm - mała pomyłka a ten AEROGEL - fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.