MiQ27 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mój działa. To znaczy że ten schemat co go z niego narysowałem będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To jeśli będzie możliwość to i ja bym podpiął się do zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Przesylka dotarla. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wita. Przesylka juz u mnie . Ponawiam - podaj dane do przelewu to przesle kase za czujnik. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Darujcie sobie te przelewy więcej będzie kosztować prowizja za przelew niż sam czujnik Może innym razem ktoś będzie miał okazje się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Serdecznie podziękowania :!: Przesyłka i u mnie. Odebrałem wczoraj, ale dopiero teraz dorwałem się do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 zamawialiście czujniki ? - 2 sztuki by sie nadały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 smootny temat jest z przez dwóch lat .... zastosuj chyba LM35 i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 smootny temat jest z przez dwóch lat .... zastosuj chyba LM35 i po sprawie. ups :] niedopatrzenie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.