KrzysiekB. Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Palce pozamarzały na grandę, ale fajnie było:D [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Milo obejrzec, ale z edycja filmu/muzyki daj sobie spokoj. Zdecydowanie milej sie oglada fragmenty nieskazone edycja. Wszystko jedno, milo bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 pierwszy raz mam przyjemność zobaczyć z góry rodzinne miasto mojej babci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ale z edycja filmu/muzyki daj sobie spokoj Nie dam sobie spokoju, bo taka moja nautra, że bardziej leżą mi filmy dynamiczne niż 10 minutowy lot beż żadnej wstawki Ale każda uwaga tutaj jest cenna, postaram się następny film zrobić spokojniejszy smootny Więc może kiedyś wpadniesz w rodzinne strony na wspólne loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.