KrzysiekB. Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Palce pozamarzały na grandę, ale fajnie było:D [vimeo] [/vimeo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek_K Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Milo obejrzec, ale z edycja filmu/muzyki daj sobie spokoj. Zdecydowanie milej sie oglada fragmenty nieskazone edycja. Wszystko jedno, milo bylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 pierwszy raz mam przyjemność zobaczyć z góry rodzinne miasto mojej babci :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekB. Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 ale z edycja filmu/muzyki daj sobie spokoj Nie dam sobie spokoju, bo taka moja nautra, że bardziej leżą mi filmy dynamiczne niż 10 minutowy lot beż żadnej wstawki Ale każda uwaga tutaj jest cenna, postaram się następny film zrobić spokojniejszy smootny Więc może kiedyś wpadniesz w rodzinne strony na wspólne loty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.