Koper20 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie dawno wyczytałem na forum ,że gdzieś można kupić szpachlę nakładaną natryskowo. Pilnie potrzebuję kupić coś takiego aby wykończyć malowanie modelu. Proszę o informacje gdzie można zakupić i jak ta szpachlówka się nazywa!! Będę wdzięczny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Szpachla natryskowa Novol ,takiej używałem a kupisz tam gdzie lakiernicy mieszają lakiery do samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Motip Filer - dostępna w sklepie z farbami. http://sklep.motip.pl/39-szpachla-natryskowa-400ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Teoretycznie to podkład akrylowy. NOVOL PROTECT 370, szybko schnie, polecam dokupić rozpuszczalnik do lakierów akrylowych Świetnie się to szlifuje i jest tanie! 0,5l niecałe 15zł mnie kosztowało. Jest bardzo wydajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.