stan_m Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam Kolegów Modelarzy, Miło mi dołączyć do tak zacnego grona osób. Modelarstwem lotniczym zajmuję się już prawie 30 lat, szczególnie budową dużych makiet samolotów RC. Z tego powodu chętnie wymienię opinie i poglądy dotyczące naszego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, mam nadzieję, że opisy, albo chociaż same zdjęcie Twoich makiet przedstawisz nam na forum. To jest przecież kwintesencja modelarstwa! Czekam z niecierpliwością :-) O poglądach dotyczących stricte samego hobby lepiej się nie wypowiadać bo budzi to duże, niepotrzebne emocje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_m Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, mam nadzieję, że opisy, albo chociaż same zdjęcie Twoich makiet przedstawisz nam na forum. To jest przecież kwintesencja modelarstwa! Czekam z niecierpliwością :-) O poglądach dotyczących stricte samego hobby lepiej się nie wypowiadać bo budzi to duże, niepotrzebne emocje ;-) Bardzo proszę, mam zdjęcia... Mam też wyraźne poglądy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.