stan_m Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Witam Kolegów Modelarzy, Miło mi dołączyć do tak zacnego grona osób. Modelarstwem lotniczym zajmuję się już prawie 30 lat, szczególnie budową dużych makiet samolotów RC. Z tego powodu chętnie wymienię opinie i poglądy dotyczące naszego hobby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callab Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Witam, mam nadzieję, że opisy, albo chociaż same zdjęcie Twoich makiet przedstawisz nam na forum. To jest przecież kwintesencja modelarstwa! Czekam z niecierpliwością :-) O poglądach dotyczących stricte samego hobby lepiej się nie wypowiadać bo budzi to duże, niepotrzebne emocje ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stan_m Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Witam, mam nadzieję, że opisy, albo chociaż same zdjęcie Twoich makiet przedstawisz nam na forum. To jest przecież kwintesencja modelarstwa! Czekam z niecierpliwością :-) O poglądach dotyczących stricte samego hobby lepiej się nie wypowiadać bo budzi to duże, niepotrzebne emocje ;-) Bardzo proszę, mam zdjęcia... Mam też wyraźne poglądy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.