Damiano Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja rozważałem jeszcze zakup extry mx i bandita ale pełen setup wynosi około 2500zł.Może kiedyś? Trochę drogo,ale silnik 1500W pakiet 6 cel itd. robi swoje w koszyku. Jak narazie i pewnie długo,długo będę bardzo zadowolony z zakupu! Jeśli pogoda pozwoli to zaczynam naukę 3d,podstawowe figury potrafię zrobić[kulawo],ale trening czyni mistrza. Pozdrowienia dla pilotów swoich maszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Przepraszam za luźną uwagę, właśnie przeczytałem ogłoszenie, że ktoś sprzedaje ultimate`a z PA z silnikiem spalinowym, toć to jakiś koszmar, leciutki model dedykowany do elektryka psuć i obciążać spaliną - absurd. A co do ćwiczenia, to co jest pięknego w modelach PA, to że ogranicznikiem są umiejętności pilota a nie możliwości konstrukcji. Nie muszę walczyć z modelem, po prostu się cieszę, jesli ja potrafię, to model z pewnościa zrobi to czego od niego oczekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Amen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.