Damiano Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Ja rozważałem jeszcze zakup extry mx i bandita ale pełen setup wynosi około 2500zł.Może kiedyś? Trochę drogo,ale silnik 1500W pakiet 6 cel itd. robi swoje w koszyku. Jak narazie i pewnie długo,długo będę bardzo zadowolony z zakupu! Jeśli pogoda pozwoli to zaczynam naukę 3d,podstawowe figury potrafię zrobić[kulawo],ale trening czyni mistrza. Pozdrowienia dla pilotów swoich maszyn.
Viper Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Przepraszam za luźną uwagę, właśnie przeczytałem ogłoszenie, że ktoś sprzedaje ultimate`a z PA z silnikiem spalinowym, toć to jakiś koszmar, leciutki model dedykowany do elektryka psuć i obciążać spaliną - absurd. A co do ćwiczenia, to co jest pięknego w modelach PA, to że ogranicznikiem są umiejętności pilota a nie możliwości konstrukcji. Nie muszę walczyć z modelem, po prostu się cieszę, jesli ja potrafię, to model z pewnościa zrobi to czego od niego oczekuję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.