olo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Film nagrałem na zlocie w Pile chyba z ostatniego zlotu tzn. z 2005 roku . http://pl.youtube.com/watch?v=O6uzFbn7-p8 Oczywiście była też Mucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Na początku myslałem, że chodzi o odrzutowego Orlika, a tutaj takie zaskoczenie. Pięknie się unosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 o odrzutowego Orlika zdaje się, ze turbośmigłowego;) a co do szybowca to imponująco sie prezentuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Fakt, cos mi się pomieszało. Dzieki za sprostowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie oglądałem filmu (gprs) ale w tym roku na Żarze CAT miał swojego oblatywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.