Cimek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na każdej wojnie są straty własne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kto arbuzem wojuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Z tą "kobieciną " to lekko przesadziłeś :wink: chciałbym żeby moja "kobiecina" tak wyglądała jak ta laseczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Z tą "kobieciną " to lekko przesadziłeś :wink: chciałbym żeby moja "kobiecina" tak wyglądała jak ta laseczkaNo każdy ma inną perspektywę :wink: A jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 chciałbym żeby moja "kobiecina" tak wyglądała jak ta laseczka przed trafieniem czy po ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No to chyba jasne Krzysiu to raczej ja wolałbym ją trafić ,niekoniecznie arbuzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Może to sposób na aplikowanie maseczek owocowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak ekstremalnej metody nakłania maseczki odmładzającej z arbuza jeszcze nie widziałem :lol2: :shock: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na ostatnich ujęciach twarzy tej dziewczyny widać że ta maseczka działa. Jędrna i rumiana cera odpowiednio nawilżona i odżywiona. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na ostatnich ujęciach twarzy tej dziewczyny widać że ta maseczka działa. Jędrna i rumiana cera odpowiednio nawilżona i odżywiona. ;D Tylko szczęka chyba gorzej to zniosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A tak na serio to miała szczęście że dostała w czoło. Miejsce bardzo twarde. Była bardziej oszołomiona niż zbolała. Pięć centymetrów niżej i ten arbuz pod tym kątem wbił by jej nos do mózgu. Ech te kobiety nawet takie działo potrafią popsuć i do tyłu strzela. ;D Jeszcze bym zrozumiał że odrzut kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pięć centymetrów niżej i ten arbuz pod tym kątem wbił by jej nos do mózgu.A ja myślę że skończyłoby się co najwyżej na złamanym nosie. Wbicie nosa w mózg jest takie łatwe tylko na filmach z Brusem Willisem, jest to jedno najmocniejszych miejsc w naszym ciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak by był taki najmocniejszy to nie trzeba by było przytrzymywać plastrami chrząstek. Cios w nos - "rekonstrukcja" nosa Cios w czoło - "rekonstrukcja" dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pisałeś wcześniej i wbiciu się nosa w mózg - teraz o możliwości połamania nosa - zdecyduj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Napisałeś że nos jest jednym z najmocniejszych miejsc to poproś sąsiada niech cię walnie testowo i nie przynudzaj. Będziesz teraz dzielił włos na czworo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Oj ktoś powiedział Panu Tomkowi że racji nie ma i się będzie unosił. Napisałeś że nos jest jednym z najmocniejszych miejsc Nigdzie nie napisałem że nie można nosa połamać, tylko zaprzeczyłem Twoim bajkom że można go do mózgu wbić. Czaszka w tym miejscu jest bardzo mocna, ale widać jesteś ekspertem w anatomii, więc już więcej nie będę "przynudzał". A Tobie Tomku radzę mniej wierzyć w to co pokazują w filmach sensacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kiedy napisałem o różnicy uderzenia w czoło a nos sam napisałeś " jest to jedno najmocniejszych miejsc w naszym ciele" co zanegowało moje stwierdzenie że czoło jest twardsze. Bądź konsekwentny. Ty jesteś policjantem czy masz ich mentalność w stylu jak pamiętam "Ktos wjechał mi w bok samochodu stojącego na parkingu. A policjant : a z jaka prędkością pan jechał?" Może ekspertem nie jestem ale widziałem jak wygląda twarzoczaszka po wypadku. I nie opisując tu szczęki to częściej widziałem uszkodzenia kości policzkowych, kości nosowej niż samego czoła po zderzeniu z szybą samochodową. To co napisałem o wbiciu nosa do mózgu to powinienem napisać w cudzysłowie jednak. Strach pomyśleć co by było gdybym napisał że "Elvis żyje". Samo uderzenie miedzy nosem a górną wargą w kierunku do góry może spowodować złamanie kości nosowej i krwotok w okolicy mózgu. W wojsku to się chyba nie było - co? albo jakies chociaż przeszkolenie w samoobronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kiedy napisałem o różnicy uderzenia w czoło a nos sam napisałeś " jest to jedno najmocniejszych miejsc w naszym ciele" co zanegowało moje stwierdzenie że czoło jest twardsze. Bądź konsekwentny.Tylko, że nie pisałem dosłownie o "nosie", a o "miejscu" bo miałem na myśli podstawę czaszki, która w tym miejscu chroni mózg.Ty jesteś policjantem czy masz ich mentalność w stylu jak pamiętam "Ktos wjechał mi w bok samochodu stojącego na parkingu. A policjant : a z jaka prędkością pan jechał?"Nie jestem policjantem choć na KG Katowice bywam czasem i dwa, trzy razy w tygodniu - taka praca, a raczej zlecenie. A czy to nie TY na RCClub się chwaliłeś, że musiałeś broń zdawać do złomowania i pisałeś o kolegach z Policji - no tak teraz w "London" to się już możesz z Policjantów śmiać - osobiście Twojego humoru nie rozumiem i Twoi koledzy zapewne również. W wojsku to się chyba nie było - co? albo jakieś chociaż przeszkolenie w samoobronie?Wyczułeś mnie zamiast uczyć się prawdziwego życia w wojsku poszedłem na Politechnikę. Na kierunku Automatyka i Robotyka zrobiłem specjalizacje w Odlewnictwie i w Biomechanice i co ciekawe pracę dyplomową pisałem na temat urazów czaszkowo mózgowych. Jednak przypuszczam że moja wiedza nie pokrywa się z tą którą wpajają np. na kursach samoobrony. Napisałem tylko że wbicie nosa w mózg wcale nie jest takie łatwe, bo to mit. Ale kolego robintom, zareagowałeś tak jak bym Cię w policzek uderzył. Żałuję że wdałem się z Tobą w dyskusję i więcej tego błędu nie zrobię. Dla mnie jesteś konfliktowy, więc na wszelki wypadek dodałem Cię do ignorowanych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ludzie! Czy każdy temat na forum musi być nowym pretekstem do kolejnej awantury? Babka dostała arbuzem i tyle. Poboli i przestanie. Nikt jej nie kazał strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.