Skocz do zawartości

Ultimate 1650 mm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten profil to E226 ( 10,19% )

To jest jeżeli się oczywiście nie mylę profil dwuwypukły niesymetryczny.

Możne jeszcze rysujesz inny model i to w nim będzie coś takiego ?

Opublikowano
Wojtass_nt, byc może nie wiem, w takim razie jeśli można to prosze o oświecenie, bo ja tylko znalazłem export o rozszerzeniach jpg, gif, png i tif, a dwg albo dxf nie mam pojęcia gdzie szukać , i jak eksportować w tych formatach.
Opublikowano

Wersja pro kosztuje 399$ - ja sciągnołem patcha do zwykłej wersji, aby móc zapisywać bądź eksportować w dwg lub dxf i nic nie działa, ten patch to jakaś lipa :P

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, po nieudanych zmaganiach z projektowaniem (początkiem projektowania) przyszedł czas na inny wymiar i inny program do projektowania, tym razem robię ( od razu pod laser) Ultimate 1000mm pod silnik elektryczny, powoli to robię, sprawdzam łączenia itp:

Dołączona grafika

Opublikowano

Hej, kadłub już skoczony, boki kadłuba będa ze sklejki 2mm, wręgi z balsosklejki 3mm, ostatnia ta mało wręga z balsy 3mm, kadłub myślę ze w przyszłym tyg wytnę, muszę tylko rozłożyć model w 2D, dorobić wypustki, spasowac w 3D i zrobić formatki :rotfl:

Nie zabardzo wiem z czego zrobić spód kadłuba, myślałęm nad albo 2mm sklejka albo 2,5 mm balsa, co byłoby lepsze??

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Widzę że dyskusja w temacie aż się pali ( - piszę sam dla siębie :arrow: ) ale dobra, zacząłem, to i skończę, kadłub jest ukończony + statecznik pionowy:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A do czego te wyposazenie wsadzisz ? Do tych obrazków z kompa ? :D

Chyba mylisz powoli swoje projekty :D

Tomek- dobre, dobre...

Pzdr

Opublikowano

To zrób zdjęcie tego co czeka na wyposażenie a nie głupio piszesz, nie ma zdjęcia = nie ma modelu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.