krys1 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jak w temacie poszukuję wkładki z tymi planami, może być skan albo zrobione zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Znalazłem ten nr Modelarza, ale nie mam wkładki, tylko ten rysunek. Zrobiłem zdjęcie, jeśli chcesz skan, to prześlę w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys1 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dzieki, myslalem ze jest tam troche wiecej, ale mi to juz wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam je w PDF, podaj maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nie są to plany z wkładki, ale mogą się przydać: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=36202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.