EliteKubson Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Słyszałem od kolegów że piper startował w zawodach esa. Czy jest to dopuszczalne (czy jest to możliwe bo podoba mi się taki pomysł ) Myślę że jeśli to jest dopuszczalne to chodzi o tego pipera http://www.aircombat-modele-rc.pl/?736,piper-j3-(epp)-dla-poczatkujacych-modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Prawie chodzi o Pipera L4, jest to samolot wojskowy z okresu II Wojny Światowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ale czy może startować w esa, proszę o stronę gdzie można kupić taki model, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Możesz kupić tam gdzie dałeś link, jest to J3 w wojskowym malowaniu W ESA może jak najbardziej startować - Alina takim lata :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 dzięki to pozbieram trochę kasy i się widzimy być może (kto startuje) w marcu na zawodach we Wrocławiu. Najpierw latać się dobrze nauczę ale z piperkiem problemu nie będzie Edit: Ale waga w esa do 380g a piper 400-500g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale waga w esa do 380g a piper 400-500g. (zależy od zastosowanego wyposażenia RC) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 widzimy być może (kto startuje) w marcu na zawodach we Wrocławiuzapraszamy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Generale Zwróć uwagę jednak że Alina lata takim Piperkiem L-4 ale w skali dostosowanej do ESA ,tzn. jej model ma rozpiętość 850 mm ,co powoduje że lata o wiele szybciej niż model przez Ciebie przedstawiony. Jeśli masz kłopoty z pilotowaniem ESA i chcesz zacząć górnopłatem, to zrób model o rozpiętości 1 m a potem na zawody obetnij skrzydła. Kadłub i tak zmieści Ci się w skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Spray kupiony niebieski zielony i czarny, poczekam) serwa na ogon i lotki HobbyKing 939MG 2,5 kg Metal Gear Servo / 12.5g / 0.14sec(z hk) z HK trochę sobie poczekam może na oblot HXT 900 założę a potem zmienię , silnik kupie od kolegi e-max CF 2822, regulator HK SS 25-30(z HK). Li-Pol 1300 3s(z HK) Proszę o wypowiedź czy to dobry zestaw A i proszę o podpowiedź jakie śmigło 8x4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Śmigło 9x5, serwa mogą być. Reszta według uznania Pakiet Ci wystarczy na ~8 minut walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ale innego pakietu 3s nie kupie a to 15c mam 3 pakieciki za 2-3 tyg biorę kolejne 2. Jutro zaczynam relację właściwie to mogę dzisiaj zacząć jakie kolory spray.W moim sklepie są takie śmigła 9x5 GWS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.