robraf Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tego tematu jeszcze nie bylo ;] a wiec chalbym sie dowiedziec czy jeszcze jacys modelarze z forum " pakują" ja ćwicze na siłowni od okolo 2- 2,5 roku.. z tym ze mialem mala przerwe na wakacjach ( kazdych wakacji robie u dziadka przy drewnie) jakie ćwiczenia robicie? ;p rzeźba , masa .. ja waze 64kg , na ławeczce biore 60.. 2 powtorzenia.. max.. a serie 50kg x 10-8-6-6 jakie diety stosujecie ?; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja stosuje dwie diety bo jedna sie nie najadam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja stosuje rewelacyjna dietę cud! chcesz schudnąć? nie żryj tyle. Ci, którzy mieli mnie okazje poznać wiedzą, że dieta działa;p A na siłownie chodzę ale zawsze jest zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ta.. dieta cud: Je ile chce pije ile chce a jak schudnie to będzie cud. robraf, pogratulować wytrwałości 2 lata to dosyć dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Double Blast i Rocket Fuel robią swoje! http://www.youtube.com/watch?v=OiaSY0S9ACw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 haaaa SIŁAAAA. Koxu rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja stosuje rewelacyjna dietę cud! chcesz schudnąć? nie żryj tyle. Ci, którzy mieli mnie okazje poznać wiedzą, że dieta działa;p A na siłownie chodzę ale zawsze jest zamknięta. szczerze wątpię żebyś dobił do mojej postury nawet jakbyś jadł więcej ode mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 na ławeczce biore 60.. 2 powtorzenia.. max.. Chyba masz zły trening albo się nie przykładasz. Ja po 3 miesiącach na siłowni w Twoim wieku kończyłem serie 65kg 8 powtórzeń. Do tego byłem na diecie bogatej w białko i węglowodany (żadnych odżywek). A później przestałem chodzić bo mi się odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tego tematu jeszcze nie bylo ;]jakie diety stosujecie ?; p dieta morelowajesz wszystko oprócz moreli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Takie wyciskanie na laweczce na sile nie daje za wiele. Sam sie jakies 1,5 roku temu napalilem sie na "pakowanie". Kupilem sobie lawke, drazek, gryf, ciezarki, hantle...a teraz mi sie nie chce W Internecie mozna znalezc wszystko, np. zestawy cwiczen dostosowane do masy, czasu trwania itd, odpowiednie diety...ogolnie wszystko, zeby moc wzmocnic sile miesni i popracowac nad sylwetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja polecam suszone śliwki. Po pół kilo na kazdy posiłek, będziesz chudy jak szczapa! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dawne czasy 5 lat treningu oczywiscie dieta 74kg wagi rekord w wyciskaniu 135kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Byłem strasznie chudy i postanowiłem to zmienić. Konsultacja z trenerem, dobranie ćwiczeń, diety, odżywek... w dwa lata przybrałem 14kg, do wagi obecnej 73kg przy wzroście 170cm. Moim zdaniem dieta jest równie ważna jak treningi, a może ważniejsza, bo jak zrobisz trening byle jak to coś da, ale choćbyś robił najlepsze treningi, a nie dostarczał organizmowi budulca, to nic nie osiągniesz. Ważne - staram się spożywać weglowodany o niskim indexie glikemicznym. Na klatę w ostatniej serii wyciskam 100kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Byłem strasznie chudy i postanowiłem to zmienić. Konsultacja z trenerem, dobranie ćwiczeń, diety, odżywek... w dwa lata przybrałem 14kg, do wagi obecnej 73kg przy wzroście 170cm. Moim zdaniem dieta jest równie ważna jak treningi, a może ważniejsza, bo jak zrobisz trening byle jak to coś da, ale choćbyś robił najlepsze treningi, a nie dostarczał organizmowi budulca, to nic nie osiągniesz. Ważne - staram się spożywać weglowodany o niskim indexie glikemicznym. Na klatę w ostatniej serii wyciskam 100kg. Wszysko i na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja chodzę na treningi zapasów i tam często chodzę na siłownię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do 11rano pakuję 100razy ... paczek na wysyłkę i to tylko z samego sklepu netowego bez jallegro i tesz cały twardziejszy jestem... nie ma lipy :wink: Żrą co się da mięśnie mają jak stodoła ale zagoń takiego do roboty to za godzinę sapie i spocony bo mocny tylko na kilkadziesiąt cykli ... No ale efekciarskie to jest . Znam ludzi którzy zapisywali się na siłownię , potem kluby MMA itp .... sterydy kupowali na rynku od ruskich , cukier zastępowali Aspatamem... tonami aspartamu bo organizm się przyzwyczajał..Dwóm się już mózgi zlasowały i siedzą w Złotowie za zieloną bramą :? Ci co lubią gumy orbit - polecam lekturę składu a potem rozmowę z neurologiem co robi aspartam - ogólnie słodzik bez kalorii ... Prawdziwy trener bez koksu dobierający dietę to skarb. Szkoda że tak ich mało Ci co takiego mają niech cenią ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A moim zdaniem to jesteś chyba jeszcze trochę za młody na pakowanie. przynajmniej takie ostrzejsze. Na robienie masy i siły masz jeszcze czas. Moim zdaniem jeśli juz chcesz ćwiczyć to bardziej aeroby, delikatniejsze ćwiczenia z większą ilością powtórzeń. A najlepiej to z konsultować sie z trenerem na pewno masz na siłowni na która chodzisz. Poczytaj też w Internecie na temat ćwiczenia, diet… jest tam tego naprawdę duuużo. I nigdy nie zapominać o rozgrzewce. Kiedyś tez byłem zapalony mocno na siłownie, jednak to ze nigdy nie chciało mi sie dobrze rozgrzewać a brać spore ciężary doprowadziło do kontuzji barku na całe życie. A diet tez nigdy nie stosowałem.. ale dobra dieta to więcej jak 50% sukcesu. A swojego czasu wyciskałem na barki 110 kg, na ławeczce 145 Ale to było daaaaawno temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 KRUUP, - twój podpis idealnie pointuje to co napisałeś... Ale w życiu tak bywa głowa gorąca a mięśnie zimne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 3 dni temu robiłem 8 pompek. Dziś robie 16. Jestem z siebie dumny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 utopia, człowiek uczy sie na błedach... szkode tylko że na swoich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.