mario70 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Do modelu było załączone łoże jak na zdjęciu. Rozstaw pomiędzy belkami wynosi 32mm a ten silnik potrzebuje min. 36mm. Jeżeli ktoś używał tego silnika z łożem zakupionym w polskim sklepie to poproszę o namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Iiiiiiiiiii, pilnik lub Dremel w garsc i w 10 minut loze pasuje jak trzeba. Szkoda czasu na wycieczke do sklepu by kupic inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Też o tym myślałem ale czy nie za bardzo osłabi to mocowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Iiiiiiiiiii, pilnik lub Dremel w garsc i w 10 minut loze pasuje jak trzeba. Szkoda czasu na wycieczke do sklepu by kupic inne. Właśnie tak robiłem w identycznym łożu z identycznym silnikiem w modelu decathlona . Wytrzymało bez problemu . :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 2mm na strone, po skosie, o ile to moze oslabic? Bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Super, dzięki za podpowiedzi - temat mam rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Są też łoża dwuczęściowe, tu bez problemu ustalasz dokładną odległosć ramion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.