tede1408 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jeszcze pracuję nad planami szybowca roz. 1m oraz samolotu z epp roz. 70 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalimbo56 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 i co Tadek wszyscy cie rypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 i co Tadek wszyscy cie rypiąmozesz rozwinac ta mysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalimbo56 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 no bo tadek nie słucha starszych kolegów i robi wszystko po swojemu i wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kamil, chyba nie czytałeś całego wątku. Model lata, ale nie tak jak chciałem. Planyje zrobienie nowych skrzydeł z innymi lotkami bo myślę że to ich wina że jest taki trudny w utrzymaniu go w pionie. Jak na razie schowałem go do szafy. Kiedy zdobędę doświadczenie, dowiem się co jest nie tak. Już na warsztacie mam 3 modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Już na warsztacie mam 3 modele.Nie liczy się ilość a jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalimbo56 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 no i to mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Już na warsztacie mam 3 modele.Nie liczy się ilość a jakość Wiem, jeden już skończyłem (prawie), Do drugiego robię kadłub i skrzydła Trzeci jest w fazie projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cellon Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Model lata, ale nie tak jak chciałem. Planyje zrobienie nowych skrzydeł z innymi lotkami bo myślę że to ich wina że jest taki trudny w utrzymaniu go w pionie.yyy chyba POZIOMEGO. A i czy latales czyms wczesniej, czy tylko tym badziewiakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Latałem, na symulatorze i trenerku kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No i wszystko jasne. Rob dalej takie modele a nigdy nie polatasz niczym swoim poza symulatorem. Zostaw w spokoju modele ponizej 1m rozpietosci i zrob cos z planow , a nie trac czasu na cos do czego nie masz wystarczajacej wiedzy ani umiejetnosci aby tym latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.