madrian Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chciałem się do wiosny spróbować zmierzyć z tą maszynką znaną jeszcze z dzieciństwa. Niestety okazało się, że krucho o plany. Tak do Kolibra, jak i do oryginalnej Socaty Rallye, której jest wersją licencyjną. To co mnie interesuje najbardziej to przekroje kadłuba. Mam kilka rzutów 3D, różnych wersji i sporo zdjęć, ale przekrojów kadłuba nie udało mi się znaleźć. Posiada może ktoś coś podobnego w swoich zbiorach? Patrząc na posuchę sieciową w tym temacie, podejrzewam że raczej będzie krucho. Ale nadzieję zawsze można mieć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witaj. No niestety z przykrością informuję, że bedzie powazny problem.. Ja miałem przeprawę z Krukiem.. Jeśli chcesz, to prześlę Ci skany IOT (Instrukcji Obsługi Technicznej) tam są dokładne wymiary poszczególnych części kadłuba wraz z punktami niwelacyjnymi. Łatwo na podstawie tego ustalić wręgi.. Jest jeszcze sposób bezpośredni.. - Musisz zadzwonić do EADS i poprosić o udostępnienie rysunków Jak będą mieli dobry dzień, to pomogą.. Sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bardzo chętnie skorzystam ze skanów. Gdybyś mógł podesłać paczkę, lub jeszcze lepiej jakieś linka do serwera typu megaupload czy Speedyshare, skad by można spokojnie zassać to byłbym wdzięczny. ohmadrian@gmail.com Spróbuję porozumieć się z producentem. Może trafię na dobry dzień i coś podeślą. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witaj. Napisałem priv'a w sprawie materiałów Oczywiście - sprawa załatwiona.. Wyślę Ci jutro, bo dziś już "uciekłem" z pracy i nie mam dostępu do IOT.. Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Hey... Piszę tu bo prosiłeś na PW ale nie mam pojęcia w jakim celu :?: Nie mam tych planów bo model nigdy nie był w zasięgu moich zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ale za to tu mogę się odwdzięczyć chociaż punktem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.