Wojtek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Hej. To mój pierwszy post na tym forum mimo, że czytam je od początku, kiedy powstało. Nazywam się Wojtek i mieszkam w Słupsku. Modelarstwem zaraziłem się jeszcze w szkole podstawowej, ale dzięki kolegom z Aeroklubu Słupskiego, do dużego modelarstwa RC wróciłem w 2003 roku. Na razie mam przymusową przerwę do końca tego roku bo siedzę w Iraku. Pozdrowienia dla wszystkich z gorących piasków pustyni;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratuluje w wytrwałości bycia Galem Anonimem. Witaj na forum :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witaj Na razie mam przymusową przerwę do końca tego roku bo siedzę w Iraku. Ale aktualnie jesteś w Polsce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie, teraz stukam do Was z Iraku;-) Do Polski wracam około 15 -20 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.