GL Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Jestem z Katowic. Razem z synem - Piotrem - od 2 lat latamy elektrycznymi modelami RC. Naszym lotniskiem jest Muchowiec, ale pojawimy się też czasami w Bytkowie. Obecnie moja flota powietrzna to 3 gotowe do lotu modele (GWS-PT17, GWS-Mustang i balsowy Gawron). Serdecznie pozdrawiam Wszystkich modelarzy. Grzegorz
Marcin Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Hej Grzegorz. Trzebaby się zgadać i pośmigać w Bytkowie kiedyś Tym razem nie bede juz latał 40 minut na jedym pakiecie Funjetem, obiecuję
Henryk S. Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Witaj Grzegorz w naszym gronie,jestem z Sosnowca więc może razem polatamy w Podwarpiu.
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witaj Grzegorzu , jezeli latasz na Muchowcu to na pewno znasz Tomka Z i Kazika Karuge... Czy Kazik lata jeszcze swoim Jet-em z silnikiem Pulsacyjnym ? Pozdrawiam Janek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.