GL Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jestem z Katowic. Razem z synem - Piotrem - od 2 lat latamy elektrycznymi modelami RC. Naszym lotniskiem jest Muchowiec, ale pojawimy się też czasami w Bytkowie. Obecnie moja flota powietrzna to 3 gotowe do lotu modele (GWS-PT17, GWS-Mustang i balsowy Gawron). Serdecznie pozdrawiam Wszystkich modelarzy. Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A ja jestem z Tarn Gór - witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Hej Grzegorz. Trzebaby się zgadać i pośmigać w Bytkowie kiedyś Tym razem nie bede juz latał 40 minut na jedym pakiecie Funjetem, obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ja jestem z katowic...Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witaj Grzegorz w naszym gronie,jestem z Sosnowca więc może razem polatamy w Podwarpiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witaj Grzegorzu , jezeli latasz na Muchowcu to na pewno znasz Tomka Z i Kazika Karuge... Czy Kazik lata jeszcze swoim Jet-em z silnikiem Pulsacyjnym ? Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.