Skocz do zawartości

Dremel jak nazywaja się te tarczki ?

Gość xxxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Gość decodrew
Opublikowano

To musi się jakoś specyficznie nazywać.

Bo google tylko zwykłe piły znajduje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pełna nazwa to Speed Clic 544 tarcza do drewna, bardzo dobry i szybki uchwyt,. klikasz i założone. Jak macie pytania odnośnie Dremela to piszcie śmiało, zajmuje się sprzedażą tych narzędzi w Polsce więc małe pojęcie mam :D .

Opublikowano

Potrzebuje piłek do drewna o grubości ok 0,5-0,6mm średnica przynajmniej 40 mm.

Opublikowano

http://www.dremeleurope.com/dremelocs-pl/product/2798/474/akcesoria-do-narz%C4%99dzi-multi-max%E2%84%A2/dremel%C2%AE-multi-max%E2%84%A2-ostrza-spiralne

do nowego narzędzia multi max. Myślę że narzędzie idealne do Twoich prac. Odnośnie ofert to niestety ale nie zajmuję się sprzedażą detaliczną, wprowadzam właśnie Dremela do sklepów modelarskich, jak mówi stare dobre hasło : szukaj w dobrych sklepach modelarskich. Jeżeli nie maja czegoś czego potrzebujecie, dajcie znać a ja postaram się to wprowadzić oczywiście w jakieś atrakcyjnej cenie dla forumowiczów ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.