Henryk S. Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Poszukuję wykonawcy kabinki z plexi lub innego materiału,do yaka 54 o roz. 216cm,mam kopyto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Spróbuj się skontaktować z Piotrem Eciakiem- www.prolot.pl Nie jestem pewien czy ma tak dużą ramkę ale może chociaż zna kogoś kto by pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 może artex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Serdeczne dzięki Wojtku za pomoc. Rozmawiałem telefonicznie z Piotrem i bez żadnego problemu,kabinkę będę miał zrobioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.