Skocz do zawartości

Kawasaki KI 61 -EPA - Dylemat

Thonni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :wink:

Parę tygodni temu mój Tata zakupił sobie KAWASAKI KI 61 -EPA ze sklepu Cyber-Fly

Model prawie ukończony prezentuje się następująco 8)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pytanie do kolegów jak umiejscowić pakiet aby się nie przesuwał :?: :roll:
Oto kilka zdjęć wnętrza kadłuba

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Będę wdzięczny za jakąkolwiek poradę :roll:

Opublikowano

Po prostu na rzepie. Po pierwsze nie będziesz skazany na jeden typ pakietów, bo będzie go można dowolnie przesuwać. Tylko daj możliwie jak największy, żeby nie było problemu z samoczynnym przesuwaniem się podczas akrobacji.

P.S. Całkiem ładnie Ci to wyszło, na których zawodach będziemy go mogli zobaczyć? :D

Opublikowano

Wklej pólwręgę z epp coby pakiet na wcisk wchodzil , ja mam tak w f4u i foce i jest ok. Pakiet ani drgnie czy się przesunie w locie , a swoją drogą gdzie owiewka na silnik? ;) model piękny ale ten przodek trochę psuje.

Opublikowano

a swoją drogą gdzie owiewka na silnik? ;) model piękny ale ten przodek trochę psuje.

Pisałem że

Model prawie ukończony prezentuje się następująco 8)

P.S. Całkiem ładnie Ci to wyszło, na których zawodach będziemy go mogli zobaczyć? :D

To nie mi tak wyszło, tylko mojemu Tacie 8) Więc dla niego oklaski za ten efekt 8)

Kiedy oblot ? może nawet w tą niedziele jak pogoda pozwoli :wink:

Opublikowano

To zapraszamy na niedzielę koło kładki na ul. Na Niskich Łąkach około godz.12.00-12.30.

a potem na halę do szkoły podstawowej 118 przy ul, Bulwar Ikara. od godz.12 do 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.