tomeks Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czy ktoś z szanownych kolegów używa odbiornika r16scan ze silnikiem spalinowym. Teraz w modelu mam odbiornik Hitec - HFD 08 RO 35 MHz ale w połączeniu z nadajnikiem mx16scan jakby czasem były wyczuwalne kopnięcia. Wiem, że najlepszy byłby odbiornik pcm ale szukam oszczędności. A może jakiś inny nie drogi odbiornik polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czy główny problem to działanie tego odbiornika Hitec z Twoim nadajnikiem, czy pracą tego odbiornika w modelu spalinowym? Moje HDF 08 - co prawda RD - nigdy nie zawodziły.Ale nadajnik i odbiornik tego Hiteca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 raczej chodzi o kompatybilnosc z mx16 bo na poprzednim nadajniku bylo oki. Czytalem gdzies ze te odbiorniki nie bardzo chodza z jr. U mnie nie ma tragedi ale czasem wyczowalna jest na sekunde zmiana obrotow silnika lub lekkie kopniecia po sterach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Moj Pilatus 2.5m benzyna lata na MX16 i R16 Scan na kanale z pasma B. Holowania do 700, 800m wysokosci. Bez najmniejszych klopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.