zyromskij Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Gdy widzę cię w blasku słońca Twą opływową postać Na tle nieba zachwycasz Za serce i umysł chwytasz I do myślenia pobudzasz A nigdy nie zanudzasz Chciałbym cię tak prowadzić By w sposób śmiały zwodzić Przez krajobrazy świata Wznosić się z tobą i latać Sterować kruchą twą materią Zdziwiony lekką kokieterią Pragnę oglądać twe akrobacje I budzić widzów owacje Dzielić się tą doskonałością Ruchu każdego lekkością I tylko gdy z wolna opadasz Gdy milknie serwomechanizm Czuję się jak złamany Szybowcu mój ukochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Masz kolego talent. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dziękuje 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Fajnie, fajnie.... 8) niestety ja nie mam takiej twórczości. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo mi się podobało. Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.