zyromskij Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Gdy widzę cię w blasku słońca Twą opływową postać Na tle nieba zachwycasz Za serce i umysł chwytasz I do myślenia pobudzasz A nigdy nie zanudzasz Chciałbym cię tak prowadzić By w sposób śmiały zwodzić Przez krajobrazy świata Wznosić się z tobą i latać Sterować kruchą twą materią Zdziwiony lekką kokieterią Pragnę oglądać twe akrobacje I budzić widzów owacje Dzielić się tą doskonałością Ruchu każdego lekkością I tylko gdy z wolna opadasz Gdy milknie serwomechanizm Czuję się jak złamany Szybowcu mój ukochany Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanJ4 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Masz kolego talent. Gratuluję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyromskij Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Dziękuje 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Reda Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Fajnie, fajnie.... 8) niestety ja nie mam takiej twórczości. :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyan Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Bardzo mi się podobało. Ciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.