damiano_15 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam, Czy istnieją działające sterowniki do tego Video Grabbera oczywiście pod Windows 7 : http://abc-rc.pl/p/63/1272/fpv-video-grabber-konwerter-video-usb--fpv-akcesoria-modele-kamery-.html znalazłem coś takiego tylko ze do Easycap i nie wiem czy zadziała : http://www.mediafire.com/?6cndtntdpqvnc1l sterowniki by się przydały bo w sumie już zaprzyjaźniłem się z 7 . W ostateczność będę zmuszony powrócić do XP Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 A JAKI masz Video Grabber? :wink: Jeżeli masz jego nazwę i model, to jaki problem wyszukać po niej drivery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzeba To nie jest wbrew pozorom takie oczywiste. Często sterowniki "fabryczne" nie są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Można też spróbować w "trybie zgodności z Windows XP" zainstalować sterowniki XP (czy inne) pod Win7. Na Win7 RC (Release Candidate - nie mylić z Radio Controlled ) coś takiego robiłem i się sprawdzało, szczególnie że była to wersja systemu do testów i niewielu producentów robiło wtedy drivery pod ten OS. Teraz już jest lepiej z dostępnością sterowników... Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzebaNa pewno to Kopernik nie żyje, chociaż ja bym polemizował... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.