damiano_15 Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Witam, Czy istnieją działające sterowniki do tego Video Grabbera oczywiście pod Windows 7 : http://abc-rc.pl/p/63/1272/fpv-video-grabber-konwerter-video-usb--fpv-akcesoria-modele-kamery-.html znalazłem coś takiego tylko ze do Easycap i nie wiem czy zadziała : http://www.mediafire.com/?6cndtntdpqvnc1l sterowniki by się przydały bo w sumie już zaprzyjaźniłem się z 7 . W ostateczność będę zmuszony powrócić do XP Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 A JAKI masz Video Grabber? :wink: Jeżeli masz jego nazwę i model, to jaki problem wyszukać po niej drivery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzeba To nie jest wbrew pozorom takie oczywiste. Często sterowniki "fabryczne" nie są najlepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturrro Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Można też spróbować w "trybie zgodności z Windows XP" zainstalować sterowniki XP (czy inne) pod Win7. Na Win7 RC (Release Candidate - nie mylić z Radio Controlled ) coś takiego robiłem i się sprawdzało, szczególnie że była to wersja systemu do testów i niewielu producentów robiło wtedy drivery pod ten OS. Teraz już jest lepiej z dostępnością sterowników... Przecież to jest USB, więc na pewno jest PnP więc sterowniki to raczej nie problem, bo ich nie trzebaNa pewno to Kopernik nie żyje, chociaż ja bym polemizował... :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.