Skocz do zawartości

Black Hawk

Volt100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupić inny model. Na szybszy lot nie pozwala ci stabilizacja modelu. To model do latania po pokoju, a nie wyścigowy. Właściwie nie powinieneś nim nawet latać na zewnątrz.

Opublikowano

To się nazywa walnąć z grubej rury ;d

W sumie to pomysł nie jest zły, aczkolwiek jak na model, który nie powinien latać na dworze to w sumie ładnie mu idzie, poza szybkością xd pułap w granicach 60m (wys. 2 domów), tylko żeby przelecieć nad takim domem trzeba dusić gałkę kierunku do przodu przez minutę, jak nie ma wiatru, pod wiatr raczej słabo to idzie ;d

Ok, dzięki za radę, pomyślę nad kupnem Big Lamy (polecacie?), ale dopiero w wakacje, gdyż w tej chwili muszę dozbierać jeszcze parę groszy na inny cel ;d

Pozdrawiam! P.S. Filmy z lotów tą zabawką z pokładu w przyszłym tygodniu jak dojdzie li-po, gdyż ten odmówił posłuszeństwa.

Opublikowano

pułap w granicach 60m (wys. 2 domów),

No to wy się nieźle machnąłeś :mrgreen:

Blok 4 piętrowy (pater+4 piętra) ma około 15 metrów. czyli 60m to wysokość 4 takich bloków. Blok 10 pietrowy to jakieś 35m, więc gdzie jeszcze do 60m.

Opublikowano

Ciekawe jak blok 10 piętrowy może mieć 35, jak jedna kondygnacja to 3m + przestrzeń miedzy kondygnacjami + strych/dach to minimum 40m... mój dom ma metrów 18, chyba wiem gdzie mieszkam, a są tylko 2 piętra + piwnica i półpiętro...

Opublikowano

Volt

Mylisz się. Standardowy blok ma wysokość mieszkania 2,4m więc cała całe jedno piętro ( razem z podłogą i sufitem ) ma ok 3m więc 10 pięter budynek masz ok 30m + zostaje 5m na podpiwniczenie i strych dach.

Opublikowano

Może i tak ;d

W każdym razie przed chwilą z niezbyt dużej wysokości przygrzmociłem w glebę...

Jest film z tego emocjonującego kreta xD

3dit:

OK. Mam filmik ;d może nie ma tu zbyt wiele ciekawych rzeczy, aczkolwiek to mój taki pierwszy poważniejszy upadek i to jeszcze przez podmuch wiatru xD

http://www.youtube.com/watch?v=KPAPAJAt5g0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.