radek872 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam pierwszy raz w temacie Heli, więc zdaję się na doświadczonych kolegów w tym temacie, a już mówię co mnie boli. Potrzebuję porady co do zakupu śmigłowca, że tak powiem uniwersalnego.Po opanowaniu modelu na symulatorze, a latam już na helikach parę lat nawet z akrobacją :mrgreen: przyszedł czas polatać w realu.Z początku mam zamiar "toczyć" na kabelku z kimś znajomym wprawionym, a potem jak okaże się , że jest podobnie jak w aerofly pro deluxe wyrzucę kabel Śmigłowiec jakiego szukam to coś w miarę dużego i stabilnego z napędem elektrycznym wielkości Raptora 30-50 czyli łopaty główne w granicach 1300mm w przystępnej cenie. Ważne żeby części były dostępne w w PL. Będę wdzięczny jak ktoś przygotuje zestawienie co do tego potrzeba i co było by odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 z napędem elektrycznym wielkości Raptora 30-50czyli Trex 550 (wielkośc raptora 30)Trex 600 (wielkość raptora 50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 czyli Trex 500 (wielkośc raptora 30) Prosiłbym o niepisanie głupot Co do pytania, to wybór jest chyba prosty, najlepiej będzie kupić trexa 600 albo 550. Części dostępne prawie w warzywniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 miało być trex 550 :oops: sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuba Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ale wielkie bydle :shock: Panowanie nad czymś takim graniczy chyba z cudem. I jeszcze ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cena nie jest taka zła kiedyś było to poza zasięgiem.Na spalinową 30tke trzeba było kilka tys Przemyślę 2 opcje T rexa 600 lu Raptora 90 używanego na spalinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuba Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No nie wiem, 2500 zł za używany model jednak nadal jest dla większości poza zasięgiem. Ale jak się złapie bakcyla to nawet się na kasę nie patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Modelarstwo nie jest tanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mam raptora 50 praktycznie rtf do spylenia jakbys chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 90 jest strasznie paliwożerna.Odradzam,chyba że chcesz startować w F-3C lub w F-3D.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Radek moje pierwsze heli to Raptor 50, bierz spalinkę. Obecnie nadal jestem na poziomie nauki zawisu, zabawa przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.