kankrz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Serdecznie Konkretnie chodzi mi o model Ki84. Wiem ze mozna z UK ale raz ze drogo a dwa - pewnie dotrze polamany. Dlatego wolalbym polskiego dostawce, mozna podjechac po model. pozdrawiam - Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Modele z FSM są w sprzedaży w Bytomiu,jest też tam model Ki 84 o rozpiętości 1829mm za cenę 1136zł. http://sklep.silesiaaeroteam.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Serdeczne dzieki za informacje Robie przymiarki do tego modelu od jakiegos czasu. Wreszcie jestem u siebie wiec moge sie za to zabrac. Silnik juz mam - Saito 170R3 , mam nadzieje ze wejdzie pod maske. Podwozie chcialbym elektryczne. Z tym tez klopot bo jedyna firma jaka wygooglowalem to LADO i ciagle u nich short na stock'u. W sumie na podwozie mam czas , moze cos znajde. Jeszcze raz dziekuje - Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Bardzo ładny model i dość szczegółowo odwozrowany , mam trochę fotek bo bedąc na targach w Poznaniu miałem przyjemność podręczyć Marcina z http://sklep.silesiaaeroteam.pl/ żeby po zakończeniu wystawy dał pomacać ten model. Ki-84 na targach w Poznaniu tu mam więcej KI-84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ladny ladny, trzeba bedzie jednak sporo nad nim popracowac bo jest zbyt nowy. Na japoncach ponoc farba sie nie trzymala. No i te nity jak na moscie. Nowe techniki do opanowania przede mna. Znajac swoje tempo to jakies 2 lata mi to zajmie Moze w trakcie malowania znajjde gdzies elektryczne podwozie Narazie w sklepie mierza czy wejdzie silnik. pozdro - Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.