Swift Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam Mój stareńki HP Vectra, juz się często nie wyrabia i zastanawiam się nad kupnem używanego Della takiego jak TEN. Wdzięczny będę za wszelkie opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Za tą cenę nic lepszego się nie wymyśli. Podzespoły bazowe nie powalają (mały dysk, mało RAM, karta grafiki zintegrowana). Do internetu i obejrzenia filmu wystarczy. Komputer używany wcześniej w jakimś banku lub firmie-czyli godzin wypracowanych ma zapewne dużo-jednak firma Dell to FIRMA. Posiadałem dwa podobne zestawy w pracy (kupione prywatnie przezemnie-też używki-JW nie chciała mi dać komputera do warsztatu)dołożyłem RAM i zmieniłem dyski na większe, chodziły codziennie po 12 godzin przez ostanie 4 lata i chodzą do dziś(co jakiś czas przeczyszczone z kurzu).W jednym rok temu wymieniony został zasilacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dziki za informację. Obserwuję jeszcze tą aukcję DC7100 i zastanawia mnie dlaczego ludzie kupują "jak szaleni", co jest tu największa atrakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Procesor.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.