AndrzejC Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 W serialu RANCZO ktoś lata modelami. Niezła promocja modelarstwa, choć momentami jest to troszkę naiwne. Czy coś wiadomo kto lata tymi modelami w filmie? A może o tym już było ,a mnie umknęło? A.C.
Konrad65 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ja się pochwale to jest modelarz z mojego miasta Łukowa a na imię ma z tego co pamiętam to Maciej Wysokiński.
Paweł R Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 W napisach końcowych po filmie jest informacja o tym. Model z Rancza niedawno był sprzedawany na allegro.
sak122 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 to jakiś fun fly sylwetkowy, coś w rodzaju madmanna płaskiego, ale z tego co wiem to chyba nie tylko ten jeden latał w Ranczu, był jeszcze Jet, sterowiec, jakis dwupłat w rodzaju Pittsa i chyba tyle.
Konrad65 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 to jakiś fun fly sylwetkowy, coś w rodzaju madmanna płaskiego, ale z tego co wiem to chyba nie tylko ten jeden latał w Ranczu, był jeszcze Jet, sterowiec, jakis dwupłat w rodzaju Pittsa i chyba tyle. Zgadzam się ale tylko to nazwisko pamiętałem bo nawet kiedyś chodziłem do niego do modelarni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.