AndrzejC Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 W serialu RANCZO ktoś lata modelami. Niezła promocja modelarstwa, choć momentami jest to troszkę naiwne. Czy coś wiadomo kto lata tymi modelami w filmie? A może o tym już było ,a mnie umknęło? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja się pochwale to jest modelarz z mojego miasta Łukowa a na imię ma z tego co pamiętam to Maciej Wysokiński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 W napisach końcowych po filmie jest informacja o tym. Model z Rancza niedawno był sprzedawany na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 a jaki to model, bo nie widziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 to jakiś fun fly sylwetkowy, coś w rodzaju madmanna płaskiego, ale z tego co wiem to chyba nie tylko ten jeden latał w Ranczu, był jeszcze Jet, sterowiec, jakis dwupłat w rodzaju Pittsa i chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 to jakiś fun fly sylwetkowy, coś w rodzaju madmanna płaskiego, ale z tego co wiem to chyba nie tylko ten jeden latał w Ranczu, był jeszcze Jet, sterowiec, jakis dwupłat w rodzaju Pittsa i chyba tyle. Zgadzam się ale tylko to nazwisko pamiętałem bo nawet kiedyś chodziłem do niego do modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.