Miałczek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 witam mam aparaturę Hitek Optik 6 35MHz jaki odbiornik będzie z nią najlepiej współpracował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełG Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam Wszystko zależy od tego do czego chcesz odbiornik. Nadajnik będzie współpracował z każdym odbiornikiem 35 mhz jeżeli będziesz miał wpięty dobry kwarc o dobrej przemianie. Żeby serwa nie wariowały po wyłączeniu nadajnika a zostawionym zasilaniu w odb. najczęściej dobiera się odbiorniki tej samej firmy czyli w twoim przypadku Hiteca. Ja w swojej mam ten http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_66_300&products_id=886 i działa bez zarzutu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 może jakiś z syntezą kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Żeby serwa nie wariowały po wyłączeniu nadajnika a zostawionym zasilaniu w odb. najczęściej dobiera się odbiorniki tej samej firmy czyli w twoim przypadku Hiteca. Ty się zastanowiłeś co za głupoty piszesz :!: :?: Czy to tylko chęć zaistnienia :?: Bez znaczenie czy Hitec czy nie - zawsze, powtarzam - zawsze najpierw wyłączasz odbiornik potem nadajnik. Włączasz odwrotnie, zapisz to sobie. Co do odbiornika bardzo dobry jest Hitec HFD08 ktoś sprzedaje na Allegro oraz Corona z syntezą. Używam obu w elektrykach i spalinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełG Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Czy nie wystarczyłoby delikatniej wytłumaczyć tego :shock: ? Z pewnością tak doświadczony modelarz wie to lepiej niż ja i dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Z pewnością tak doświadczony modelarz wie to lepiej niż ja i dziękuję za uwagę Stąd ta irytacja u Fokkera - sporo tu takich co to wiedzą że nie (do końca) wiedzą ale rad udzielają, a owe rady bywają słabej jakości. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 dzięki za poradę kupie Corona z syntezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie wiedzieć czegoś jest rzeczą ludzką, ale nie wiedzieć i radzić coś bez sennsu to już ... dopiszcie sobie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.