adrian06adik Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mam pytanie związane z tym właśnie miejscem. Czy jest tam (najlepiej w bliskiej odległości, żeby piechotą dojść) miejsce, gdzie można sobie polatać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 To zależy czym chcesz latać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ESA EDIT: wystarczy większe pole na zdjęciach zumi i google niewiele widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A o którą GŚA ci chodzi? Tę koło Wrocławia, czy tę koło Opola? Na zdjęciach sat. w obu przypadkach widać w okolicy rozległe pola. Kwestia zapewne tylko dogadania się z właścicielami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Są dwie ? Hmm myślałem że niedaleko Wrocławia to Sobótka, cóż całe zycie człowiek się uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 koło Opola a jadę tam na wycieczkę i chciałem z ramach obowiązkowej prezentacji na godzinę wychowawczą trochę pokazać akurat wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wg Zumi, 2km na północ masz duuuuże łączki i pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.