adrian06adik Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Mam pytanie związane z tym właśnie miejscem. Czy jest tam (najlepiej w bliskiej odległości, żeby piechotą dojść) miejsce, gdzie można sobie polatać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 To zależy czym chcesz latać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian06adik Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 ESA EDIT: wystarczy większe pole na zdjęciach zumi i google niewiele widać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 A o którą GŚA ci chodzi? Tę koło Wrocławia, czy tę koło Opola? Na zdjęciach sat. w obu przypadkach widać w okolicy rozległe pola. Kwestia zapewne tylko dogadania się z właścicielami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Max Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Są dwie ? Hmm myślałem że niedaleko Wrocławia to Sobótka, cóż całe zycie człowiek się uczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian06adik Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 koło Opola a jadę tam na wycieczkę i chciałem z ramach obowiązkowej prezentacji na godzinę wychowawczą trochę pokazać akurat wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Wg Zumi, 2km na północ masz duuuuże łączki i pola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.