miksell Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam. Wreszcie znalazłem chwilkę i zamieszczam jeden z lotów Ursusem w zimie. Ps: model był wtedy źle wyważony, dlatego ciągnie dziobem w dół ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 miksell, jakiej kamerki używałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Kamerka płytkowa SONY chyba 480 lini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mocne zakłócenia. Ustaliłeś przyczynę, czy to wpływ temperaturki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mocne zakłócenia. Ustaliłeś przyczynę, czy to wpływ temperaturki? Część zakłóceń spowodowana przelotem nad bazą. używam standardowej anteny jaka była dołączona do nadajnika. Zasięg na pewno jest na 650m - (w takiej odległości straciłem zasięg aparatury) Które zakłócenia są niepokojące?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kolejny dzień lotów Ursusem tym razem w HD. Loty odbyły się w dość dużym wietrze. Chwilami modelem rzucało i to bardzo ;-) Kamerka: Toshiba Camileo NIestety z braku możliwości obróbki HD, film zaczyna się od ok 1:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Do obróbki filmu bardzo polecam program SONY Vegas 10 który mi polecił jeden z użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jak na złość nie chce mi się zaintalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 "nie chce mi się zaintalować :D" nie chce się Panu z lenistwa :mrgreen: czy jakiś błąd komputerowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 "nie chce mi się zaintalować " nie chce się Panu z lenistwa czy jakiś błąd komputerowy ?Błąd komputerA;-) Instalowałem kilka razy więc mam chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jak masz zainstalowaną kamerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Toshiba Camileo P10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To znaczy, miałem na myśli, jak ficzycznie masz mocowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 kamera maksymalnie odchudzona w koszule termokurczliwej z wyprowadzonym jkalem na zasilanie z odbiornika. Waga ok 40g. Zamocowana centralnie w wyciętej w "kabine" szparze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.