marek rokowski Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 przegladając rcgroups nadziałem się na taki watek o Messerku: Choose the paintscheme of the new FMS GIANT Bf109F - RC Groups tak bardzo mi się spodobał, że mimo rozpoczętych innych projektów, od razu wziąłem się do pracy:) rozpiętość: 800mm Waight ? voler: 370gr wyposażenie: moteur Emax 2812 + smiglo 8, x4 ESC: 25A aku: Li-po, 3S 1350mAh serva: 2 x 5gram (lotki) 1 x9gr(wysokość) nei mam neistety zbyt dużo fotek z budowy.. jakosć wyjątkowo szybko powstał cały model: trochę o kadłubie: kolektory spalin: chłodnice oleju i pokrywy serw(działek): no i malowanko fajnei się maluje takie zimowe ubranka - idzie to b. szybko odbył sie już oblot i nawet pierwsza walka ale było ciemnawo więc więcej zdjęć następnym razem do walki dostanie oczywiście zwykły propsever kołpak fajnie wygląda - ale mocno zmniejsza dynamikę silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kołpak fajnie wygląda - ale mocno zmniejsza dynamikę silnika Rób kołpaki z pianki w laminatowej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 korzystając z wybitnej pogody i wolnego czasu Radka zrobiliśmy małą sesyjkę na naszym mini lotnisku niestety byliśmy tylko w dójkę wię żeby pstryknąć kilka fotek z latania trzeba było latać pojedynczo :/ w górę poszedł P40, Spit i Me109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Marku coś pieknego! Aczkolwiek nadal będę twierdził ,że jesteś zboczony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.