marek rokowski Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 przegladając rcgroups nadziałem się na taki watek o Messerku: Choose the paintscheme of the new FMS GIANT Bf109F - RC Groups tak bardzo mi się spodobał, że mimo rozpoczętych innych projektów, od razu wziąłem się do pracy:) rozpiętość: 800mm Waight ? voler: 370gr wyposażenie: moteur Emax 2812 + smiglo 8, x4 ESC: 25A aku: Li-po, 3S 1350mAh serva: 2 x 5gram (lotki) 1 x9gr(wysokość) nei mam neistety zbyt dużo fotek z budowy.. jakosć wyjątkowo szybko powstał cały model: trochę o kadłubie: kolektory spalin: chłodnice oleju i pokrywy serw(działek): no i malowanko fajnei się maluje takie zimowe ubranka - idzie to b. szybko odbył sie już oblot i nawet pierwsza walka ale było ciemnawo więc więcej zdjęć następnym razem do walki dostanie oczywiście zwykły propsever kołpak fajnie wygląda - ale mocno zmniejsza dynamikę silnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesto Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 kołpak fajnie wygląda - ale mocno zmniejsza dynamikę silnika Rób kołpaki z pianki w laminatowej formie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 korzystając z wybitnej pogody i wolnego czasu Radka zrobiliśmy małą sesyjkę na naszym mini lotnisku niestety byliśmy tylko w dójkę wię żeby pstryknąć kilka fotek z latania trzeba było latać pojedynczo :/ w górę poszedł P40, Spit i Me109 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Marku coś pieknego! Aczkolwiek nadal będę twierdził ,że jesteś zboczony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.