piter216 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kilka modeli już poprawionych a tego REVOLVER .61-.91 SPORT AEROBATIC macie z 800 na 699 przecenionego. Za zauważenie błędów A tak na serio to dziękuje za zwrócenie uwagi.[/quote Na stronie jest nie za 699 a za 779 taka mała różnica :wink: A ja mam pytanie odnośnie mojego zamówienia w moim koncie nie ma nic o statusie mojego zamówienia pieniążki przelałem na wasze konto i nic ani słychu ani widu przesyłki. czyżby kurier miał aż takie opóźnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Strona na mój gust całkiem ładna- jest kilka błędów, np. w kategorii kamery znalazłem serwo, ale może to tak celowo, nie wiem Co do podpowiedzi to ja bym jeszcze postarał się o fotografie i opis każdego produktu, chociaż wiem że to bardzo pracochłonne, ale znacznie ułatwia wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Panie Piotrze, pieniążki wpłynęły 12 kwietnia co potwierdziliśmy mailem a zamówienie od dzisiaj do Pana jedzie statusy zmieniamy na ogół około godziny 20-21 więc jeszcze dzisiaj otrzyma Pan maila z potwierdzeniem wysyłki Co do serwa, one tam ma być jest to serwo z ACME specjalnie do FCO. Nie różni się specjalnie od zwykłego serwa ale jest one specjalnie do FCO i idealnie pasuje do obudowy. Opisy i zdjęcia szczerze mówiąc to katorga... Sukcesywnie je wprowadzamy ale zajmuje to olbrzymie ilości czasu. Mogę jednak zapewnić że jutro lub w sobote pojawi się ponad 200 aktualizacji w opisach i zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz86 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Kupował ktoś w tym sklepie ostatnio? Ja złożyłem zamówienie dwa tygodnie temu, od razu przelałem pieniądze na konto, a towar do mnie nie dotarł do tej pory. Na maile nikt nie odpisuje, telefonu nie odbiera. Zostałem oszukany i nie polecam tego pana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.