Gość awiatik sosno Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nawet udało mi sie załapać do tego filmiku :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Olo to ten sam PO-2 od 31 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam Przypatrzcie się dokładnie na zdjęciach, Henio nawet śmigło pokleił :shock: ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 :twisted: znam tylko jednego człowieka który klei śmigła i daje je początkującym modelarzom,napewno nie jest to Henio :roll: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Heniu,jestem ciągle pod wrażeniem Twoich umiejętności. O PO-2 to TVASTA powinna nakręcić oddzielny reportaż Na filmie widziałem i słyszałem jak Kolo ląduje PO-2 z wyłączonym silnikiem,dobrze że przy takim wietrze doleciał do lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 .......... Na filmie widziałem i słyszałem jak Kolo ląduje PO-2 z wyłączonym silnikiem,........ WitamSilnik zgasł, bo "wylatał" z łoża (więło i pynkło) :shock: . Henio mówił, że nie działały lotki na prawych płatach i lewa połówka steru wysokości. Coś się pochrzaniło. Mam wrażenie, że nawet jakby nic nie działało to Kolo i tak by wylądował ;D - taka bestia zdolna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.