JakubĆ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Proszę o pomoc w zamówieniu (np. Pan X zamawia mi z HK ... Ja wpłacam panu X pieniądze na konto a Pan X po przyjściu przesyłki wysyła na mój adres pocztą polską) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A co to za problem samemu zaplacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mateusz jak się ma 12 lat to nie ma się własnego konta i jest się zdanym na starsze osoby,rodziców krewnych, przyjaciół a nawet czasem modelarzy i to one stawiają warunki skorzystania z konta. Po co stresujesz chłopaka jak nie możesz ,nie chcesz,nie umiesz (wpisać właściwe )mu pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 JakubĆ, nie ma problemu sporo zamawiam z HK tylko pamiętaj że wiąże się to jeszcze z kosztami przesyłki w Polsce. Jak chcesz się dogadać to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pisałem koledze. Nie widze problemu by w HK wpisac twój adres do wysyłki, wtedy paczka leci bezpośrednio do adresata. Bez zbędnych kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Też fakt nie pomyślałem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubĆ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Już sie umówiłem z MAJOREM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.