cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z Łodzi do Jezierska miałeś niedaleko...Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Echh, myślałem o tym, ale harmonogram napięty. Paaaanie, tyle sklepów, że.... Cholery można dostać Takie ładne pokrowce kosztują. Ja jutro łapie punkty nad morzem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dziś w południe zajechałem do Unisławia polatać. Kierunek wiatru dobry, temperatura po deszczu 18stopni, ale siła 2-5m/s (5 tylko raz widziałem ) Mocny wyrzut i udało się-leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Widzę...ladowisko-sciernisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak to jesienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Widzę...ladowisko-sciernisko... Jutro już nie, bo jak skończyłem latanie to talerzówką zaczął jeździć. Z Łodzi do Jezierska miałeś niedaleko...Panie Jadę w piątek do Sieradza. W którym miejscu jest klif-miejsce do latania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 jedz 1-ką do Łodzi w Tuszynku zjazd na Sieradz./..z Sieradza ....na Jeziorsko jedz do miejcowki BRODNO....kosciolek i na dol ściezką do krawedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Sobota Starogród albo Parski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jutro sprawdzę czy kukurydza ścięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Co do piątku...bedzie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 koło Jezierska większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dziś Unisław z odchyłką, ale zalatany i bez przygód W drodze powrotnej miała być powtórka, ale padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dziś była idealna pogoda na pierwszy oblot następnego Respecta . W sobotę przywieziony, wczoraj złożony i ustawiony. Dziś latał po niebie w Unisławiu Jeszcze filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 I tak sie powinno składać modele. A nie jakieś pierdu, pierdu, relacje z pierduł w internecie, spanie z modelem, a tego nie ma a to tamtego, a pogoda nie taka do oblotu. Jak ktoś dupa to sie pierdzieli z montażem tygodniami. Dwa dni max i jazda w powietrze!! Brawo Jacek! Rozmnażajcie się i trenujcie! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Chciałem wczoraj jeszcze polatać nim, ale popadywało i zrezygnowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 I dobrze, że nie latałeś bo żywica osiąga pełną wytrzymałość troche później niż chwilę po klejeniu Piękne malowanie ma ten Respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 a co ta żywica ma tak bardzo trzymać? Szczególnie w nowym modelu. No i żywice są różne. Ja kadłub jak trzeba to kleje o 22 a lece o 10 rano - i wszystko jest bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Taa..Kierownik to latał z niewyschniętym CA - i tak co lot :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzisiejsze latanko w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.