cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z Łodzi do Jezierska miałeś niedaleko...Panie
Jaccy1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Echh, myślałem o tym, ale harmonogram napięty. Paaaanie, tyle sklepów, że.... Cholery można dostać Takie ładne pokrowce kosztują. Ja jutro łapie punkty nad morzem;)
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Dziś w południe zajechałem do Unisławia polatać. Kierunek wiatru dobry, temperatura po deszczu 18stopni, ale siła 2-5m/s (5 tylko raz widziałem ) Mocny wyrzut i udało się-leci
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Widzę...ladowisko-sciernisko... Jutro już nie, bo jak skończyłem latanie to talerzówką zaczął jeździć. Z Łodzi do Jezierska miałeś niedaleko...Panie Jadę w piątek do Sieradza. W którym miejscu jest klif-miejsce do latania?
janegab Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 jedz 1-ką do Łodzi w Tuszynku zjazd na Sieradz./..z Sieradza ....na Jeziorsko jedz do miejcowki BRODNO....kosciolek i na dol ściezką do krawedzi..
Jaccy1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Jutro sprawdzę czy kukurydza ścięta.
Jaccy1 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Dziś Unisław z odchyłką, ale zalatany i bez przygód W drodze powrotnej miała być powtórka, ale padało
Jaccy1 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Dziś była idealna pogoda na pierwszy oblot następnego Respecta . W sobotę przywieziony, wczoraj złożony i ustawiony. Dziś latał po niebie w Unisławiu Jeszcze filmik
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 I tak sie powinno składać modele. A nie jakieś pierdu, pierdu, relacje z pierduł w internecie, spanie z modelem, a tego nie ma a to tamtego, a pogoda nie taka do oblotu. Jak ktoś dupa to sie pierdzieli z montażem tygodniami. Dwa dni max i jazda w powietrze!! Brawo Jacek! Rozmnażajcie się i trenujcie! :lol:
Jaccy1 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Chciałem wczoraj jeszcze polatać nim, ale popadywało i zrezygnowałem.
samolocik Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 I dobrze, że nie latałeś bo żywica osiąga pełną wytrzymałość troche później niż chwilę po klejeniu Piękne malowanie ma ten Respect
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 a co ta żywica ma tak bardzo trzymać? Szczególnie w nowym modelu. No i żywice są różne. Ja kadłub jak trzeba to kleje o 22 a lece o 10 rano - i wszystko jest bezproblemowo.
cZyNo Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Taa..Kierownik to latał z niewyschniętym CA - i tak co lot :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.