Vertigooo Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Skoro nikt nie odpowiada to może ja, jestem pewien na 99% że to Blohm& Voss BV 40 chyba że to jakaś bliźniacza maszyna. Proszę jednak o wstawienie kolejnego zdjęcia przez kogoś innego ( nie wiem czy jutro będę w domu ). PS echhhh ktoś mnie wyprzedził za długo szperałem w książce (1000samolotów) str 226 jeśli ktoś ta książkę posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja podpowiem tylko, że jest to Blohm und Voss BV...40 :rotfl: Konkretnie V1, niestety albo stety był to tylko projekt.Tak to jest BV-40. W czasie wojny niemcy wyprodukowali 19 sztuk tego szturmowego szybowca.Mieli fantazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No to może coś prostego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Łatwizna i nie jest to,na co wygląda. Z odpowiedzią się wstrzymam. Nie chcę psuć zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 nie jest to,na co wygląda. Zawsze widzimy tylko to co chcemy widzieć :!: :mrgreen: ...No przecież zaznaczyłem, że łatwizna :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro nie ma innych chętnych to odpowiadam: Breda Ba-65, w barwach Chilijskich sił powietrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Skoro nie ma innych chętnych Znaczy, że zabawa nie jest już zabawna bo chyba nie za trudna... Oczywiście to wspomniana Breda celowo wybrana z gwiazdą... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A co to za samolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 EWR VJ101C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 EWR VJ101CSzybko i poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ... i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Daje prosta zagadke. Prostsza niz ta zeszlym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kalinin K-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nastepna prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kokusai Ta-Go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kokusai Ta-Go OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Samolot: Henri Fabre Hydroplane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dobrze, znowu Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi