Gość awiatik sosno Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kyushu K10W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Awiatik, wszytko się zgadza , ale w internecie jest taki B że jak nie poprzyglądasz się detalą to możesz jak ja puścić Bubę... pierwsza fota nie odpowiada pytaniu które dotyczyło K10w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Awiatik, wszytko się zgadza , ale w internecie jest taki B że jak nie poprzyglądasz się detalą to możesz jak ja puścić Bubę... pierwsza fota nie odpowiada pytaniu które dotyczyło K10w ...Ale właściwie to o co chodzi z tymi zagadkami?Co jest prawdą a co fałszem? Czy to jest jedna zagadka czy kilka różnych? Kto zgadł , jeśli odgadł?Trzy fotki kilka odpowiedzi i na razie nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Intencją mojej zagadki było K10w ale wkradł się internetowy "chochlik" wiec False też trafił ;] bo odgadł samolot ze źle podpisanego foto bardzo podobnego aeroplanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ostatnia fota w barwach Japonii to na 100% K10W1 ale poprzednia to chyba sam autor nie wie tak spodobał mu się konkurs :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 no pierwsza fota to NA BT-9 przypadkiem źle podpisana w necie i trafiona gdy szukałem podobnego bądź co bądź k10w bez oznaczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 no pierwsza fota to NA BT-9 przypadkiem źle podpisana w necie i trafiona gdy szukałem podobnego bądź co bądź k10w bez oznaczeń Osobiście nie ufam podpisom w necie, i dlatego w większości ufam tylko mojemu archiwum/ książki, czasopisma ,zdjęcia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Awiatik, False , czekamy na nową zagadkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jak nikt nie daje to moze ja http://tnij.org/zagadka2324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ja siedzę cicho bo to akurat proste jest :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A pewnie że proste. Ale co se będe na wstrzymanie dawał - PZL 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Brawo ! zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 false, cekamy na zagadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kurcze całkiem zapomniałem o temacie. Nie mam za bardzo pomysłu, więc tak na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Arado Ar 234B Blitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 A to: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7063 A co do tego Arado, to podanie go w amerykańskim malowaniu dużo nie zmieniło. Zdradziły go typowe silniki odrzutowe i ślad po sfastyce na ogonie :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 TEXAN lub HARVARD. Ale może się myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ani to ani to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 No to jak, nikt nie wie? No to mała podpowiedź Kraj produkcji: Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi