false Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 CAC Wirraway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgadza się, teraz ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 I co zabawa padła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Chyba nikt nie ma pomysłu na następną zagadkę, więc upadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dobra, łatwe dla młodych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Beriew Be-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Beriev Be-12PS Chaika /he he młody jest, to i szybszy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 A gdzie tam... po prostu akurat przeglądałem posty od ostatniej wizyty i to zauważyłem, a samolotu nie musiałem szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 To była rozgrzewka... Samolot znają chyba nawet przedszkolaki... To coś trudniejszego... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSf30PuUnYc2GPRKVu3PGo0tiRFuxC8MwfROQTe7iwxd0E6wB6Q http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqvIlsLR6JMmAHwV3oI7wzhS50sFy8bRlUx557xfMRYK3yDuoT Uwaga ... Modelarz powinien to znać. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jakiś projekt Otto Lilienthala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jakiś projekt Otto Lilienthala? Pierwsze 4 sekundy... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qmaYII9m9QY http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQExnP9rMV1CXoLjwpdAUbtrNkjYgqsK8rXAEnibJTxoLlnajNn3g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Uwaga ... Modelarz powinien to znać.Czyli nie jestem modelarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Może coś Pana Georga Cayley-a? Kojarzy mi się coś z aerodynamiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Może coś Pana Georga Cayley-a? Kojarzy mi się coś z aerodynamiki. Brawo - pierwszy szybowiec zdolny unieść człowieka, autorstwa pierwszego Oficjalnego modelarza lotniczego. :jupi: Największe osiągnięcie mr. Cayley'a, oprócz oczywiście stworzenia podwalin aerodynamiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Skoro nikt nie pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 DP-1C z wektorem ciągu /pionostart/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ciągnąc temat dalej Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wygląda na Zlina, ale jeszcze nie wiem jakiego poszukam dalej. Edit: Może ZXIII? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 teraz ty false, zadawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi