sudik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ciocia wiki pomaga :wink: . Wystarczyło wpisać tupolew. Ciekawe kto zgadnie samolot z poprzedniego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Brawo za co? Przecież do Tutki ten Lancer wcale nie jest podobny... Małe porównanie - specjalnie szukałem w podobnych ujęciach. a czy dokadnie przyjżałeś się zdjęciu? Jest to Tu22M zapewniam cię popatrz chociażby na nosy obu maszyn- ten którego ja wkleiłem zdjęcie ma ostry nos zadarty lekko do góry, PS - sądząc po malowaniu - białe z niebiesko-czerwony i pasami na stateczniku, jest to maszyna demonstracyjna USAF. :rotfl: :rotfl: :rotfl: możesz zobaczyć zdjęcie na którym nie zamalowałem symboli: http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A ty się przyjrzałeś - To Tu-160. Bardzo podobny do B-1B. Można powiedzieć, nawet że wręcz "zerżnięty" z "amerykańca". Tupolew się zgadza - typ nie bardzo. Zdjęcie TU-22M masz nieco wyżej. Sudik - poddaję się. Wiem, że to "łamerykańska" maszynka rajdowa. Ale nie podam typu. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a czy dokadnie przyjżałeś się zdjęciu? Jest to Tu22M zapewniam cię popatrz chociażby na nosy obu maszyn- ten którego ja wkleiłem zdjęcie ma ostry nos zadarty lekko do góry, Spójrz na wloty powietrza. To nie jest Tu-22M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To ja z innej beczki ;D ciekawe czy zgadniecie co to jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 faktycznie mój błąd :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To ja z innej beczki ;D ciekawe czy zgadniecie co to jest: Obrazek Caproni Ca-60 Capronissimus napęd 8 silników, zbudowana w połowie lat 20 XX wieku, jednakże nigdy się nie oderwała od wody, łódz rozpadła sie przy pierwszej próbie startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wotoma, skubany, nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a teraz coś latwiejszego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/78f9c0b4609be9a5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/78f9c0b4609be9a5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mojego chyba nikt nie zgadnie jest to "bellanca model 28 flash" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Bodzio było już, B-29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mogę ja, mogę ja?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Z Tutką to się rąbnąlem :oops: Nie dopatrzyłem z silnikami a może ktoś tego rozpozna, rzadkość, istniał jeden tylko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 stecio to Tupolew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 krankor, wygląda na jakąś wodną wersję Polikarpowa I-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mogę ja, mogę ja?!kindersztubę wynosi się z domu, a i żartować trzeba umieć. A podobno jesteś taki dojrzały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Brawo. Rosjanie przygotowywali takiego na Schneider Trophy Race po wojnie. Dość mocno przerobiony. A zamiast w wziąć udział w wyścigu posłużył do ucieczki na zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Rafal B. zgadeś http://www.aeroaces.com/1949i-16racer.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi