ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Byłem dzisiaj polatać - pożyczyłem nadajnik Zrobiłem kilka lotów RZuciłem modelem - model nie raguje - przyglądam się co mi wystaje zza lotek ... kable od serw i zasilania razem z wtyczkami Niedowierzając podbiegam do modelu - antena jest serwa są, akku na mniejscu tylko rexa brak ... Szukałem go przez 2 h w 5 osób ... I nic ... Mocujcie dobrze odbiorniki ... Mój był przypiety opaską i sie wyslizgnął i poszybował gdziesssss w 20cm trawe i niemam pojecia co teraz zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 i niemam pojecia co teraz zrobić ... Mało to może oryginalne ale....kup se nowy.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 czy szukać dalej tamtego ... A moze wykrywacz metali kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Grabie i ognia ,kabelek od anteny jest dlugi to i sie w grabie zaplacze. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Antena została w modelu ... urwała sie ... "Trawa" ma 20cm raz 2cm i jest w kepach czasami pokrzywa czasami jakies zielsko ... Ognia nie mozna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 "antena sie urwala" Antena sie tak latwo nie urywa,chyba ze o cos zachaczyles. Poszukaj lepiej odbiornika na polce , pewnie go wogole nie wlozyles :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Antena była przymocowana taśmą a odbiornik opaską - wypadł z opaski a antena nie pusciła a co najlepsze to to że przed rzutem wszystko działało i nic nie odleciało - odbiornik w opasce ... Rzuciłem i model niesterowny ... Niemogłem zostawić na półce bo latałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Wypięcie kilku wtyczek i urwanie anteny nie może nastąpić z powodu siły bezwładności podczas wyrzutu modelu. Podczas akrobacji tym bardziej. To tylko kilkugramowy Rex, a nie pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Też sie dziwie ... Ale jak mówie sprawdzałęm przed wyrzutem ... drazki chodziły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 A próbowałeś dać komendę : Rex do nogi albo Rex daj głos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ert nie panikuj Ja mialerm sobie samochód i modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja stracilem caly model wraz z wyposazeniem wartym ponad 700zl. I co? Znalazl sie po 5 tygodniach i bedzie latac dalej. Musialem tylko wkleic silnik z powrotem i wkleic wszystkie dzwignie z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja zanam takich co gubia samoloty w jedej miejscowosci ,a znajduja jadac do domu w drugiej. Z przeciwnego kierunku niz ostatni widziany kierunek lotu. :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Nie panikuje tylko jestem nerwowy ... bo akurat latałem pierwszy raz po tygodniu przerwy a tu wał ... Ojciec znalazł przyrzad do szukania kabli ... Kawałek kija i zobaczymy co dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja zanam takich co gubia samoloty w jedej miejscowosci ,a znajduja jadac do domu w drugiej. Z przeciwnego kierunku niz ostatni widziany kierunek lotu. W końcu Ziemia jest okrągła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.